Kérdőjelek

Március 8-án minden feliratkozó megkapta a MOK hírlevelét (XVII. évfolyam 9. szám), ez, valamint a MOK honlap is vezető hírként leközölte a MOK elnökség vízöntő cikkét, tudjátok, amelyet az Újratervezés Programra reakcióként írtak. (Aki még nem olvasta, itt megteheti.)

Nagyon helyes, hogy az Elnökség informálja a tagságot valamiről, csak szerencsétlen feliratkozó nem tudja, nem érti, hogy az Elnök Úr miről beszél, mert magát az Újratervezés orvoscsoport felhívását, programját, vagy általában bármit rólunk elfelejtettek betenni a hírlevélbe. 

Pedig 2019. március 6-án írtunk a MOK-nak, hogy legyenek szívesek ezt megtenni, de ettől függetlenül is kötelességük lenne ez, mivel a té elnökség a tagságot szolgálja, ez a feladata.

Az tehát a jelen helyzet, hogy a MOK Elnökség a mi pénzünkből fizetett újságot, hírlevelet, portált arra használja, hogy a saját propagandáját terjessze, miközben célja, hogy a MOK TAGSÁG attól eltérő véleménye ne kapjon belső nyilvánosságot. 

Kedves minket támogató kamarai tagok, kollégáink! Kérünk titeket, írjatok egy rövid e-mailt a mok@mok.hu elnok@mok.hu eger.istvan@mok.hu címre, amelyben kéritek, hogy minden tagnak juttassák el az Újratervezés programját, amelyet a tervezzujra.hu/program oldalon találnak. Ha túl hosszúnak találják, van rövidebb is a tervezzujra.hu/programunk-rovid oldalon.

 

Köszönjük!