Jelöltek figyelem!

Több területi szervezet is elkezdte publikálni a választókerületekbe tartozó orvosok névsorát a honlapokon. Ez azért nagyon fontos, mert így megtudhatod, kik azok, akik potenciálisan rád szavazhatnak a körzetben. Keresd meg őket, írj nekik, beszélj velük, mutatkozz be, és mondd el, mit szeretnél, miért szeretnénk a saját kezünkbe venni az orvostársadalom képviseletét. Azt szeretnénk, hogy egy átlátható, szerethető, az orvosokat szolgáló és értük küzdő kamara jöjjön létre, ahol minden egyes orvos, fogorvos, pszichológus, diplomás úgy érezheti, hogy a Kamara érte van, és nem fordítva.

A területi szervezeteknél a választókerületekben eltérő módon történhet a választás (pl. egyikben elektronikus, másikban urnás), fontos az, hogy mennyi időd van a jelölőlapok visszajuttatására, ne felejtsd, hogy nem a feladás időpontja, hanem a beérkezés időpontja számít!

Javasoljuk, hogy a biztonság kedvéért a jelölőlapokat ne csak postán küldjétek (sajnos nem ritka, hogy küldemények elkeverednek, vagy csak késve érnek célba), hanem fényképezzétek be, és küldjétek el e-mailben is a területi szervezetnek/választókerületi elnöknek.

Egyszóval figyeljétek a területi kamarai honlapotokat, egyre több és pontosabb információ lát napvilágot rajtuk!