Interjú Éger Istvánnal

A mai Magyar Hang interjút közöl Éger Istvánnal. Tekintettel arra, hogy a cikk csak kivonatolva jelenik meg online felületeken, egy nagyon kedves felajánlás érkezett az újságtól, így aki kéri, e-mailben megkaphatja a lapszámot.

 

Íme Bodacz Péter szerkesztő úr ajánlata:

A Magyar Hang című hetilap eheti száma Éger Istvánnal, a MOK elnökével közöl interjút. A beszélgetés csak nyomtatott formában jelenik meg, ám a szerkesztőség igény esetén minden orvosnak kész eljuttatni a lapszámot pdf formátumban, térítésmentesen.

Igényüket az elofizetes@magyarhang.org email-címen jelezhetik, mi pedig válaszlevélben küldjük az újságot. A levél tárgya legyen “Orvos”.

Ízelítő a kérdésekből: Mit tart a legfontosabb eredményének? Újraindul az elnökségért? Miért nem hagyták jóvá az Újratervezés bejegyzését? Miért gondolja, hogy megtriplázná a kormány a szakorvosi alapbért? Miként jellemezné a magyar orvostársadalmat? Mit gondol a hálapénzről és a korrupcióról, valamint az 1001 orvos hálapénz nélkül csoportról?

Üdvözlettel: Bodacz Péter, szerkesztő

 

P.s.: Szeretnénk példát mutatni a MOK elnökségének korrektségből, mi nem hallgatjuk el az eltérő véleményeket, nem akadályozzuk az információk eljutását a tagsághoz, mi aktívan teszünk azért, hogy minden orvos megismerhesse Dr. Éger István álláspontját.

Kép forrása: Magyar Hang